Kuhinje

Pri prezračevanju je kuhinja prostor, ki mu je potrebno posvetiti posebno pozornost. Ne moremo si dovoliti, da bo toaleta po obroku ostala neprijetnega vonja po kuhanju ali pečenju. Gost, ki bo hitro opazil težavo se kljub dobri hrani in postrežbi v takšen prostor ne bo več želel vrniti.

PRI PREZRAČEVANJU KUHINJ SMO POZORNI NA:

  • Energetsko učinkovitost prezračevanja (vgradnja sistema z vračanjem toplote).
  • Energetsko učinkovitost ventilatorjev.
  • Dovod zraka nazaj v kuhinjo mora biti ustrezno ogret ali ohlajen.
  • Osebje v kuhinji se mora počutiti udobno brez pihanja zraka.
  • Sistem mora biti dobro izračunan in ustrezno reguliran (mikroprocesorsko krmiljenje).

SESTAVA SISTEMA:

  • Odsesovalna kuhinjska napa z ustreznimi filtri.
  • Odvodni kuhinjski ventilator z zvezno reguliranimi obrati z motorjem izven toka zraka.
  • Enota za prenos toplote odpadnega zraka na sveži zrak – REKUPERATOR
  • By-pass – prehod zraka mimo rekuperatorja.
  • Dovodni ventilator z zvezno reguliranimi obrati.
  • Regulacijske žaluzije s pogoni.
  • Toplovodni grelnik (hladilnik) zraka na dovodu v kuhinjo z regulacijsko opremo.
  • Mikroprocesorsko krmiljenje sistema.
GALERIJA SLIK

Klimatizacija Štrubelj d.o.o. | Paradišče 9, 1293 Šmarje-Sap | Tel.: 01/786-05-65 | Mob.:: 041 323 980 | E-mail: info@klimatizacija.si

©2024 Klimatizacija Štrubelj // Izdelava: Pixello

Log in with your credentials

Forgot your details?